Directeur van JuriBlox – Niels Winters – helpt online werken te vergemakkelijken door gratis premium features beschikbaar te stellen

23 March 2020 - NielsWinters

 

Allereerst hoop ik dat jij en je collega's in goede gezondheid zijn! Vanuit JuriBlox wensen wij iedereen sterkte in deze lastige tijden. Ondanks de snelle ontwikkelingen ziet het er helaas niet naar uit dat deze crisis snel voorbij is. Organisaties en processen zullen in een sneltreinvaart moeten omschakelen om de maatschappij draaiende te houden.

Het team van JuriBlox blijft organisaties ondersteunen met het digitaliseren van hun juridische processen. Al onze medewerkers werken veilig thuis, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over de continuïteit van onze online dienstverlening. Wij zullen je per mail en via LinkedIn op de hoogte houden van eventuele ontwikkelingen.

Vanuit JuriBlox wil ik graag onze hulp aanbieden om er voor te zorgen dat de onderhandelingen en het ondertekenen van contracten niet stil komen te liggen.

Daarom stellen wij – op afroep – de twee premium features online onderhandelen en digitaal onderteken kosteloos beschikbaar tot en met 31 mei 2020. Op die manier hopen wij je een helpende hand te bieden.

Meer informatie via https://lynnlegal.ai/brochure

 

Deel dit artikel met uw netwerk:
E-mailLinkedinFacebookTwitter

Gerelateerde artikelen
Gartner emerging tech hype cycle

De Gartner Hype Cycle is een handige manier om inzicht te krijgen in opkomende technologieën en trends. Elk jaar publiceert het onderzoeksbureau de ontwikkelingen: van nieuwe op de markt naar (te) hoge verwachtingen naar desillusie, […]

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meer weten over Lynn?

Alles weten over de functionaliteiten van Lynn? Wil je weten op welke wijze Lynn binnen jouw organisatie kan worden toegepast? Onze legal tech specialisten denken graag vrijblijvend met je mee.