NDA tekenen? Laat Lynn u automatisch adviseren!

27 October 2017 - ArnoudEngelfriet

Het advies wordt opgebouwd middels een databank van kennis die via een neuraal netwerk is gestructureerd tot een kunstmatige intelligentie. De dienst is gratis. De NDA of geheimhoudingsovereenkomst is een standaarddocument bij veel zakelijke transacties, met name in de high-tech sector. Partijen willen met elkaar samenwerken, maar willen vooraf vastleggen dat bepaalde zaken vertrouwelijk moeten zijn. Een NDA laten reviewen door een jurist is vaak veel werk, en ook nog eens duur. Voor veel ondernemers is dat een lastig feit. Tegelijk wil ook niemand 'blind' een contract tekenen met mogelijk negatieve consequenties.Vandaar NDA Lynn: geautomatiseerde analyse en advies, deskundig en praktisch zoals u van ons gewend bent. U uploadt een document in Word of PDF, en binnen enkele minuten ontvangt u een keurig overzicht van alle belangrijke aspecten en hoe ernstig dit voor u is. Het systeem stelt slechts één vraag: gaat u informatie geven, krijgen of allebei? Het antwoord daarop bepaalt namelijk in belangrijke mate of een document gunstig voor u is.NDA Lynn is opgebouwd als een neuraal netwerk, specifieker een zogeheten support vector machine waarmee de inhoud van honderden bestaande documenten in kaart is gebracht om onderlinge tekstrelaties te leggen. Zo kan het systeem onderscheid maken tussen bijvoorbeeld strenge en eenvoudige veiligheidseisen, en herkennen of een document eenzijdig is of juist ter bescherming van beide partijen.De dienst is gratis. Als u twijfelt over de bevindingen, dan kunt u voor 99 euro een menselijk advies bijkopen. En ziet u fouten, dan is de review natuurlijk ook gratis. Daarnaast is NDA Lynn ontworpen als een zelflerend systeem, waarbij iedere gereviewde NDA wordt gebruikt om NDA Lynn te verbeteren. Wie dat niet wil, betaalt een afkoopsom van 45 euro.Nieuwsgierig? Kijk op NDALynn.com en zie zelf hoe makkelijk het gaat.

Deel dit artikel met uw netwerk:
E-mailLinkedinFacebookTwitter

Gerelateerde artikelen
Gartner emerging tech hype cycle

De Gartner Hype Cycle is een handige manier om inzicht te krijgen in opkomende technologieën en trends. Elk jaar publiceert het onderzoeksbureau de ontwikkelingen: van nieuwe op de markt naar (te) hoge verwachtingen naar desillusie, […]

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meer weten over Lynn?

Alles weten over de functionaliteiten van Lynn? Wil je weten op welke wijze Lynn binnen jouw organisatie kan worden toegepast? Onze legal tech specialisten denken graag vrijblijvend met je mee.