Wie zijn we?

Wij zijn juristen met verstand van techniek. Daardoor weten we als geen ander hoe we software moeten bouwen die meerwaarde biedt voor vrijwel alle juridische processen.

Innovatie als drijfveer

Onze missie

Onze drijfveer is om de juridische markt te innoveren, contracten automatisch te genereren en contractprocessen efficiënter en veiliger in te richten. Het automatiseren van juridische processen leidt tot lagere juridische kosten en een hogere arbeidsproductiviteit.

Onze partners

EvidosAangetekend Mailen
ICTRechtZynyo
Onze geschiedenis

Lynn Legal B.V. is een zusterorganisatie van JuriBlox (het cloud platform voor legal tech toepassingen). JuriBlox is opgericht door de eigenaren van ICTRecht, een juridisch adviesbureau op het gebied van ICT- en internetrecht. In 10 jaar tijd hebben oprichters en eigenaren Steven en Arnoud het bedrijf neergezet als belangrijke speler in dit rechtsgebied, onder meer door inzet van software voor documentcreatie. JuriBlox en Lynn Legal zijn zijn zelfstandige entiteiten en opereren los van ICTRecht.

Onze overtuiging

Als organisatie zijn we ervan overtuigd dat juridische processen intuïtiever en efficiënter kunnen worden ingericht. Met die overtuiging hebben we hét legal tech platform ontwikkeld. Dit platform lost verschillende problemen op, maar zorgt er vooral voor dat zowel juristen als niet-juristen de benodigde juridische documenten en processen op orde kunnen houden.

Juristen met verstand van techniek

Doordat we zowel een juridische als technische achtergrond hebben, weten we als geen ander waar de pijn zit als het gaat om juridische documentatie en hoe we deze pijn technisch kunnen wegnemen. Daarnaast vinden we het belangrijk dat in principe iedereen een juridisch document moet kunnen opstellen. Daarom zorgen we voor begrijpelijke software, zonder moeilijke termen.

JuriBlox team
Werken bij Lynn Legal

We zijn continu op zoek naar nieuw talent die onze klanten willen laten innoveren. Ben jij diegene? Bekijk dan onze vacatures! Geen passende vacature gevonden? Neem dan contact met ons op.

Openstaande vacatures
(Junior) Accountmanager

Als accountmanager ben je verantwoordelijk voor een deel van de bestaande klanten, het creëren van new business en geef je ondersteuning aan de sales manager.

Lead developer

Als lead developer ben je verantwoordelijk voor de (door)ontwikkeling van onze dienst (zowel aan de front-end als de back-end).

Het Lynn Legal team
Lynn Legal certificeringen

Het is voor ons van belang om je het vertrouwen te geven dat alle data bij ons veilig kan worden opgeslagen. Daarom zijn we continu onze interne processen aan het verbeteren. Dat doen we door middel van enkele normen waarvoor we ook zijn gecertificeerd. Wil je meer weten over de beveiliging van ons platform? Lees daarover op onze security-pagina.

Meer weten over Lynn?

Alles weten over de functionaliteiten van Lynn? Wil je weten op welke wijze Lynn binnen jouw organisatie kan worden toegepast? Onze legal tech specialisten denken graag vrijblijvend met je mee.