Wat kan Lynn voor u doen?

Verschillende gebruikers maken gebruik van het Lynn Legal platform. Lees hieronder welke oplossingen we bieden voor elk type gebruiker.

Tachtig procent van uw werk is standaard, en dat is jammer. Waarom zou u zo veel tijd kwijt moeten zijn aan het screenen van NDA’s of verwerkersovereenkomsten? Laat Lynn dat voor u doen.

‘De’ verwerkersovereenkomst bestaat niet, aldus de Autoriteit Persoonsgegevens in 2020. En dat weet u maar al te goed: hoe veel van die documenten krijgt u wel niet per week? Of per dag? Elke overeenkomst is anders, maar toch zijn ze allemaal hetzelfde en ze moeten allemaal aan de AVG voldoen.

U bent deskundig en voorzien van de benodigde kennis en vaardigheden. Uw cliënten komen bij u vanwege lastige juridische kwesties, waarin ze advies of juridische stappen van u nodig hebben. Daarbij hoort ook het screenen van contracten, maar is dat iets dat u elke keer zelf met de hand moet doen?

Iedere leverancier komt met een pak papier, en alles moet juridisch gecheckt. Veel kunt u zelf, maar soms heeft u nu de bedrijfsjurist of advocaat nodig. Waarom Lynn daar niet een deel van laten doen?

Meer weten over Lynn?

Alles weten over de functionaliteiten van Lynn? Wil je weten op welke wijze Lynn binnen jouw organisatie kan worden toegepast? Onze legal tech specialisten denken graag vrijblijvend met je mee.