Advocaat & Lynn

U bent deskundig en voorzien van de benodigde kennis en vaardigheden. Uw cliënten komen bij u vanwege lastige juridische kwesties, waarin ze advies of juridische stappen van u nodig hebben. Daarbij hoort ook het screenen van contracten, maar is dat iets dat u elke keer zelf met de hand moet doen?

Doelmatigheid moet voorop staan, en cliënten worden steeds kritischer daarop. Kunt u de tijd (en dus kosten) nog wel verantwoorden van een handmatige review van een standaardcontract? En besteedt u zelf niet liever uw kostbare tijd aan de échte uitdagingen?

Laat Lynn de geheimhoudingscontracten en verwerkersovereenkomsten checken op standaardpunten. Binnen enkele minuten heeft u een review, inclusief tekstvoorstel én commentaar dat u snel kunt controleren en naar de wederpartij (of uw cliënt) kunt sturen. U kunt ook cliënten bij wijze van intake zelf de screening laten uitvoeren, om zo in minder tijd (en dus minder kosten voor de cliënt) de review van de bevindingen te kunnen doen.

Advocaat en Lynn
De belangrijkste voordelen

Snelheid en juridische accuratesse

Aandachtspunten en uitvoerteksten geheel naar keuze in te stellen

Aanpassingen worden gedaan op basis van best practice teksten en modellen uit de rechtspraktijk

Verzekerd tegen professionele fouten in de review

Meer weten over Lynn?

Alles weten over de functionaliteiten van Lynn? Wil je weten op welke wijze Lynn binnen jouw organisatie kan worden toegepast? Onze legal tech specialisten denken graag vrijblijvend met je mee.