FG & Lynn

‘De’ verwerkersovereenkomst bestaat niet, aldus de Autoriteit Persoonsgegevens in 2020. En dat weet u maar al te goed: hoe veel van die documenten krijgt u wel niet per week? Of per dag? Elke overeenkomst is anders, maar toch zijn ze allemaal hetzelfde en ze moeten allemaal aan de AVG voldoen.

Als FG of privacy officer heeft u het al druk genoeg met het écht belangrijke werk: die DPIA voor een nieuwe innovatie, het toetsen van een verwerking of het afhandelen van complexe verzoeken van betrokkenen. Waarom zou u dan tijd willen besteden aan het controleren van standaardcontracten op standaardteksten?

Laat Lynn uw verwerkersovereenkomsten nakijken. Binnen enkele minuten checkt ze op zo’n dertig standaard issues. En het mooie is: niet alleen worden problemen gesignaleerd, u krijgt ook een tekstvoorstel én commentaar dat meteen naar de wederpartij kan.

Verwerkersovereenkomst controleren
De belangrijkste voordelen

Snelheid en juridische accuratesse

Getraind op duizenden verwerkersovereenkomsten

Tegenvoorstellen worden gedaan op basis van best practice standaardteksten waardoor de kans op acceptatie sterk wordt vergroot

U bepaalt hoe streng u AVG-compliance invult

Meer weten over Lynn?

Alles weten over de functionaliteiten van Lynn? Wil je weten op welke wijze Lynn binnen jouw organisatie kan worden toegepast? Onze legal tech specialisten denken graag vrijblijvend met je mee.